5те силни страни на Hi-pos

Какъвто и бизнес да правите, Вие имате нужда от правилните послания към клиента, поставени на правилните места.

В Hi-pos сме наясно къде е нашата роля и я приемаме съвсем отговорно – ние предлагаме оборудване и аксесоари за Вашите послания. Независимо къде са Вашите клиенти, ние имаме решение за Вас.
Преди 10 години Hi-pos беше първият он-лайн магазин за оборудване в точката на продажба.

Основната ни ЦЕЛ е да улесним собственици, рекламни и маркетингови отдели на фирми, както и самостоятелни рекламни агенции в намиране на решение за оборудване и аксесоари за реклама.
Сега 11 години по-късно ние сме развили най-силния и работещ он-лайн магазин за:

  • оборудване за изложения
  • оборудване за презентации и шоурум
  • оборудване за реклама в търговски обекти
  • оборудване за магазини
  • аксесоари за реклама и окачване на плакати

Нашата бизнес цел е да предлагаме полза на клиентите си като сме бързи, гъвкави в предложенията си и коректни в изпълнението на поръчките.

С нас се работи лесно!

5-те предимства на бизнес модела на Hi-pos

  1. Независими – ние сме независими в подбора на продуктите в магазина ни. Държим на качествени изделия, пазарно ориентирани цени и комплексна услуга за клиента, от оборудването до печата на съответния рекламен материал. Свободата ни да подбираме най-добрата стока ни прави независими от скрити бизнес интереси. Нашата основна цел е да предложим на клиентите си пълен набор от решения с гарантирано качество. При нас няма залежала стока, не подкрепяме производства, които не отговарят на нашите изисквания, предявяваме високи изисквания към печата и монтажа на визиите, за да бъде защитен интереса на нашите клиенти.
  2. Професионалисти – създадохме за Вас Hi-pos Expert – наш собствен индекс за оценка на различни групи продукти, за да могат нашите клиенти да правят своя информиран избор. В допълнение откриваме час за маркетинг консултация, която е безплатна за всеки наш клиент, направил 2 поръчки при нас. Така ще получавате нашата професионална помощ при решаване на Вашите рекламни и маркетингови задачи.
  3. Интересът на клиента е и нашият интерес – в Hi-pos ние защитаваме интереса на клиента във всяка една ситуация – от подбора на правилните продукти, договарянето на най-добри цени, изпълнение на бързи срокове за производство – всичко това е наша грижа, за да получат нашите клиенти най-доброто.
  4. Гъвкави, информирани и иновативни – във всеки един момент ние можем да Ви предложим решение, в зависимост от пазара и клиентските изисквания. Работим с над 50 доставчика от България и Европа и сме сигурни, че ще намерим най-добрите варианти за Вас. Следим пазарните новости в световен план и подбираме производители за Вас. Разработихме специална серия ЕКО – продукти от естествена дървесина, серия готови изложбени щандове и секция печат. Периодично Ви предлагаме статии с полезни съвети за Вашите витрини, рекламни изделия и нестандартни решения.
  5. С добра организация – правилата правят организацията стабилна и клиентите спокойни. Изградили сме система за контрол на процеса по подбор на стока и доставчици, по обслужване на клиенти и изпълнение на поръчки, във всеки един момент ние сме наясно какво се случва и кои са отговорните лица за конкретната задача. Правилата по рекламация и връщане на стока са ясни и коректни и защитават интересите на двете страни.

Защо Ви е полезен Hi-pos?

При нас ще намерите всички добри решения, предлагани на Българския пазар. С една доставка, от едно място ще можете да купите всичко, което Ви е нужно, за да реализирате своите идеи.
Защо да изберете да работите с Hi-pos?

  • Лесна система за работа
  • Гарантирани отстъпки
  • Добри предложения
  • Оптимизация на бюджета

Защо можете да разчитате на стоката, която предлагаме?

Ние проверяваме качеството на изделията, които предлагаме вместо Вас. Изградили сме вътрешна система за оценка, която елиминира възможността в магазина ни да попадне стока, която не е с добро качество. Като допълнителна мярка – в случай, че постъпи оплакване от даден наш продукт, ние го спираме от продажба.
Ще намерите ли предложения за всеки бюджет?

При нас екипът за подбор и одобряване на стоките е много силен, за да Ви предложим наистина работещи решения. Наясно сме, че съществуват различни задания и изисквания за бюджети и ние сме готови да отговорим на всяко едно. Разработваме специална група продукти Икономик, които съчетават в себе си ниска цена и добро качество, така за нашите клиенти е още по-лесно да изберат вариант. В допълнение всеки месец ще намерите различни продукти на Промоция, за да оптимизирате своят бюджет.

Публикувано в Новини, Пазаруване он-лайн. Постоянна връзка.

Вашият коментар