Поставки за брошури

Разпръснати листовки по маси и бюро, хаос, купчина от разнородни формати брошури…..

Винаги стои разхвърляно! Клиенти влизат и чакайки разбъркват Вашата подредба….
Има начин да подредите този хаос и освен всичко да представите по най-правилния начин Вашия бизнес и да поставите акценти, на желаните от Вас места!

Представяме Ви нашата Hi-pos.com категория продукти Поставки за брошури и каталози.
Материали: Основно предлагаме решения от плексиглас и акрил, а от 2016 г. Въведохме и нова серия ЕКО – изделия от естествено дърво.
Размери: При нас ще откриете варианти за всички базови модели рекламни материали, а именно: формати А4, А5, А6 и 1/3 А4. Ако все пак имате нужда от различен размер поставка – свържете се с нас, за да Ви предложим изработено специално по Вашите размери брошурници от плексиглас или естествено дърво.

Разнообразие от модели и размери: За Ваше улеснение, в Hi-pos.com предлагаме богато разнообразие от модели поставки за брошури. От всеки модели можете да избирате различни размери, спрямо Вашите рекламни брошури.Така без ограничения, ще можете да внедрите в интериорния дизайн и дисплеите за рекламни материали и брошури във Вашия офис, шоурум или зала за презентации.

 

Цени: Hi-pos.com предлага най-голямото разнообразие от модели и ценови решения. Целта ни е всеки бизнес да намери своето решение, без ограничение в бюджета. Във всяка една категория продукти Ви предлагаме и нашата селекция Икономик, които са гаранция за добра цена, без компромис в качеството.
Приложение: Предлагаме 2 варианта на поставки за брошури: Стенни и Настолни. И при двете разновидности са предвидени 2 дупки за окачване на стена, но при настолните модели поставките стоят под лек наклон, за да са по-удобни за поставяне на бюро, маса и др.

 

Също така можете да откриете и модели на стойка. Поставки за брошури, които могат да стоят удобно до Вашият продукт или експонат. Височината на стойката обикновено е около 90 см., за да е възможно клиент с едно протягане на достигне до Вашата листовка.

 

 

 

 

Нашите клиенти питат:


Имам няколко различни размери на листовки, могат ли всички те да се организират в един дисплей за брошури?
Да, определено! Някой от нашите настолни модели, предлагат именно това решение. Продбрали сме за Вас вариант от естествена дървесина и друг от акрил. Независимо от материала, те са проектирани да поберат няколко различни формата и ориентация рекламни материали.

Този вид дисплей за брошури е идеален за Вас, ако имате различни по размер и ориентация брошури, но не разполагате с много място за поставянето им.

Мога ли да си направя моя собствена конфигурация от различни по размери поставки за брошури?

ДА! При стенните модели и при дисплеи от земя, имаме решения, създай сам своята конфигурация!

Предлагаме модели за стена, при които Вие сами можете да направите конфигурация спрямо Вашите изисквания. При тези модели се поставят шини на стената и отделните поставки се окачват на тази шина. Захватът е много стабилен, поставките могат да се нареждат плътно една до друга и така ще оформите елегантен, функционален и добре изглеждащ стенен дисплей за брошури.

Къде могат да се сложат поставки и дисплеи за брошури?

Рекламни листовки са добре дошли в чакални или приеми, когато хората не са активни и търсят нещо за четене. В тази ситуация е важно брошурите да са показани ясно и точно, а не на купчини, за да се налага хората да ровят из тях.

Дисплеи за брошури са работещо решение в близост до входа или изхода, касите или бюра, където клиентът иска допълнително да се ангажира и желае да вземе една листовка за дома.

Не пропускайте възможност да дадете повече информация на клиентите си и да представите своя бизнес!

Изберете своят модел поставки за брошури от Hi-pos.com!

Публикувано в Новини, Продукти. Постоянна връзка.

Вашият коментар