Повече награди и с повече късмет!

… “Нищо не може да стои между Вас и шанса Ви да спечелите един вълнуващ уикенд за двама в Париж – града на мечтите, и да се насладите на една заслужена и незабравима почивка!”…

Урна Елеганс

Урна Елеганс

Обикновено така стартират кампаниите, които имат за цел да привлекат достатъчен брой участници, които да се регистрират по указания начин и да проверят дали късмета им работи и то на тяхна страна.

Сякаш стана мода, когато влизаме в търговски център, банка, заведение, МОЛ или магазин за бързооборотни стоки, да виждаме до входа, в пространството за адаптация, до шкафчетата за личен багаж, на касите или на изхода, прозрачни кутии с талони или пуснати пари след отправен апел “Зов за помощ! Моля, помогнете!”

Колкото и лесно да изглежда на пръв поглед, организирането и провеждането на подобни акции в точката на продажба, не е толкова просто. Всяка фирма инициатор или организатор преминава през лабиринта от трудности и загуба на време докато открие правилния доставчик и подходящата плексигласова кутия. Има случай, когато виждаме скалъпени на бързо картонени кутии, допълнително гaрнирани от прозрачно тиксо с малко цветна хартия и процеп на капака.

Да,… прави сте! И това е нещо, но дали предизвиква у хората онези емоции, които да помрачат логиката и да ги накарат да действат импулсивно?

Предисторията

Когато при нас пристигне запитване за плекигласови кутии, по-широко използвани  като урни, ние от Hi-Pos питаме:

  • За какво ще я ползвате – томбола, проучване, награди и др.;
  • С какво ще я пълните – талони, сгънати листчета с предложения, пари или друго;
  • Къде ще стои – на маса или на стойка;
  • Има ли пряка видимост на мястото където ще е поставена;
  • Необходимо ли е заключване;
  • Имате ли изискване за форма, размер или пък желаете допълнителни “екстри” като инфо джоб с условията за участие, поставка за талоните, място за химикал, визитник, алуминиева стойка или пък възможност да я въртите в желана посока?…

Любопитните факти

Урна с ключалкаВсяка урна се изработва от прозрачен, а може и цветен плексиглас, с различна дебелина 2, 3, 4 мм. в зависимост от размера, който започва с Вашето задание и приключва с Вашето желание, а там някъде в средата са размери като 200 х 200 х 200 мм., 250 х 250 х 250 мм., 300 х 300 х 300 мм. и т.н.т.

Освен разнообразие в размерите предлагаме многовариантност на затварянето – със свободно стоящ капак, със странични бордчета тип капак на кутия за обувки, приплъзващ се капак с катинарче или пък с пантичка и ключе, а може даже и наклон да има за допълнителна елегантност и уникалност.

Важно е да знаете, че моделите без заключване са удачни за секторите с отлична видимост, достъпност, както и когато ще се ползват за вътрешни проучвания сред персонала и анонимността е гарантирана.

Във всички останали случай, урната трябва да се заключва, особено когато става въпрос за благотворителност или за раздаване на награди за да няма шарлатани и измами.

Най – важното, с което трябва да се съобразите е Вашата цел, защото:

  1. Ако мястото е достатъчно като площ може да е с лоша видимост;
  2. Ако урната е в близост до касите или на пътя на клиента може да бъде бутната и да се счупи, или пък да и падне капака;
  3. Ако искате да я ползвате за томбола или лотария ще Ви трябва заключване и въртяща се урна + голяма зала за да анимирате събитието.

Но, ако искате да се отличавате, да демонстрирате стил и да оставите трайни впечатления в съзнанието на присъстващите и клиентите, поставете своето фирмено лого, направете интересен бранд с рекламен стикер, и така няма опасност събитието да се забрави дори и след като “завесите паднат”, осветлението изгасне и хората си тръгнат.

Публикувано в Пазаруване он-лайн, Плексигласови кутии, Продукти, Урни с етикети , , , , , , , . Постоянна връзка.

Вашият коментар