Ние знаем какво е ИНФОЛАЙН и комплект рамка, а Вие?

Прелиства се лесно, но не е книга;

Сгъва се удобно, слага се на стойка и стои свободно, но не е вестник;

Има лъскави страници и шарени корици, но не е списание;

Чете се бързо и на един дъх, но не е виц или смешка. Що е „ТО“?

Преди да навляза по-сериозно в спецификата на отговора, ще добавя като жокер, че каквото и да правим, както и да го правим, „ТО“ винаги e в полза на клиентите и служителите.

А сега е време и за отговора.

Всеки от нас е пазарувал в кварталния магазин, големия супермаркет и МОЛ-а с многото магазинчета на куп, а те са навсякъде и регулират движението в обекта като пътните знаци на улицата. Когато магазина е на самообслужване, те спират, насочват, „тайно задължават“ или водят клиентите за ръка в желаната от търговеца страна.

Рамка с промоционална ценаАко непосредствено до въртележката на входа видим ПВЦ рамка на стойка, с пъхната в нея черна дъска и надпис „Червени ябълки на изгодна цена от 0,99 лв./кг.“, то посланието на знака е: „Спри, прочети и тогава продължи в начертаната от нас посока!“. По този начин още докато се адаптират, клиентите ще се информират за онова, което е важно за нас и искаме да им го кажем без да се лутат излишно.

Ако обаче рамката „наднича и намига“ малко над продуктите в промо зоната с палета, то е защото знака гласи: „Забранено преминаването без покупка!“.

Стойката с рамка може да бъде с различен размер и цвят, и поставена пред продуктите със сезонен характер или в разпродажба, нашепва: „Продължи само напред и потърси новата ни колекция от спортни дрехи и маратонки!“.

И така от знак на знак, клиента следва начертания от нас маршрут, спира на „пешеходните пътеки“ докато пълни своята количка или кошница и на финала стига до крайната гара със светофара.Инфолайн с 5 бр. рамки А4

Докато чака на опашката той има достатъчно време да се запознае с активностите на касата. Светне ли жълтото се приготвя и преминава с още един клиент напред. Докато дойде зеленото и неговия ред, може да има проблем с кода на продукт №5. Следва бърза справка от инфолайна отпред и си брои парите безчет.

Скопчаните като книга шарени рамки наречени инфолайн са отговора на моята загадка и можете да ги видите:

– закачени на стената за да информират без да се търси чуждо съдействие или контакт;

– поставени на касата улесняват работата на касиера за бърза справка и винаги са под ръка;

– когато са на допълнителна, висока стойка задоволяват любопитството и на най-любопитните с подробна информация за да са винаги в час.

Благодарение на инфолайните, Вашите клиенти ще са винаги осведомени, ориентирани и насочвани, ще се превърнат в редовни участници в движението на Вашия магазин или обект, а Вие ще имате един по-нов и по-оригинален начин на търгуване и общуване.

Повярвайте ми, инвестицията не е голяма и си струва! Опитайте!

Публикувано в Продукти с етикети , , , , . Постоянна връзка.

Вашият коментар