15 години Hi-pos

Порастнахме!

Празнично е при нас!

Hi-pos става на цели 15 години!

Благодарим от сърце на Вас, нашите клиенти, че ни се доверявате!

 

Изминалата година беше трудна за всички ни. Светът премина през голямо изпитание и се раздели с много илюзии. Днес заставаме тук, по-човечни, по-истински пред Вас и готови да приемем Вашите задачи и предизвикателства!

Сякаш ни беше показано, че няма нищо по-важно от хората, живота и уюта у дома. Беше ни показано, че за да градим Бизнес е важно да се обърнем с грижа и внимание към работниците си, към клиентите си и бързо да се преориентираме в променящата се среда. А бизнесът се превърна в начин да изразим себе си и да дадем свобода на нашите идеи да се реализират, да направим заедно света по-добро място за живеене.

Ние от Hi-pos заставаме тук на 15 години, за да подкрепим всяка Ваша идея и нова задача в представянето на Вашия бизнес. През човечно отношение и качествени продукти отново да гарантираме, че „С нас се работи лесно“ като поемаме отговорност за изпълнението на Вашите поръчки.

Тази година празникът ни ще премине под надслов Човекът – клиент. Ще обърнем внимание на Вас – нашите клиенти като личности, които заслужават специално отношение. Подготвили сме лични подаръци при покупка на определени наши артикули. Надявам се, че ще приемете този жест на внимание с усмивка и ще приемете уважението, което искаме да изкажем към Вас.

Подбрали сме специална книга, за подарък към Вас – книга за Вашите специални моменти, когато Ви е време за почивка, когато Ви е време да се насладите на връзка със самите себе си. Пожелаваме Ви приятни моменти! За нас ще остане удоволствието да знаем, че сме допринесли за Вашето спокойствие.

Ето и нашите специални предложения за Вас:

  • На 1.10.2021 г. ще имате достъп до Промо код с 5% отстъпка. Кодът ще е валиден за всички продукти и ще можете да го използвате до 5.10.2021г.
  • От 2.10.2021 г. ще получите личен подарък при покупка на по-големи количества от определени продукти, отбелязани с иконка Подарък – можете да ги разгледате тук: https://www.hi-pos.com/15-produkta-s-podaruk

Подаръците са разпределени както следва:

  • Подарък кутия шоколадови бонбони Mersi + Лечебна книга „Сила от природата“ за всеки закупил пакетно предложение за изложение – експо стени в комплект с маса, отбелязано със знак Подарък
  • Подарък Лечебна книга „Сила от природата“ за всеки закупил определено количество от предложенията за супер маркет, отбелязани със знак Подарък
  • Подарък поставка за таблет за всеки закупил определено количество стойки от плексиглас, отбелязани със знак Подарък

Надяваме се подаръците ни да Ви харесат и да са полезни за Вас!

Ние ще продължим да работим с усмивка!

Ще продължим да се отнасяме с уважение, към всеки клиент!

Ще продължим да подбираме за Вас продукти, които са полезни за Вашите бизнеси!

И най-вече: ще продължим да бъдем хора, защото вярваме, че само така ще дадем нашия принос към света!

Благодарим, че сме заедно!

С уважение!

Hi-pos екип

 

Публикувано в Новини. Постоянна връзка.

Коментарите са затворени.