Реклама в точката на продажба за туристически агенции

Предстои много силен и активен туристически сезон!

Време е туристическите агенции да подготвят своите офиси и сезонни обекти, за своите клиенти.
Ние от Hi-pos Ви предлагаме – 3 продукта, които ще помогнат на офиса на Вашата туристическа агенция да бъде забелязана от клиентите Ви.

Рекламните флагове ще Ви помогнат да се откроите от конкуренцията в този специален сезон на годината.

Защо да рекламирате чрез рекламни флагове?

Преносимите флагове могат да се използват по много начини, като основата им задача е да привлекат вниманието на минувачите.

  • Могат да бъдат монтирани на открито и на закрито по време на конференция.
  • Лесен и бърз монтаж и демонтаж чрез многообразието ни от основи
  • Големият флаг е много по-видим, отколкото малките рекламни табели
  • Колоритни и вълнуващи
  • Външните знамена са по – устойчиви на атмосферни влияния

Стелажи и Поставки за брошури

Стелажи и поставки за брошури са задължителни за всички туристически агенции, за да представите пред клиентите си в подреден вид всички свои важни предложения и акценти.

Мобилен Проспектер 5хА4

Къде да ги поставите?

  • във фоайето или чакалнята на Вашия обект
  • на търговското бюро – именно там където се извършва сделката е възможно да добавите и импулсни покупки – като застраховки, наем автомобили или друго по Ваш избор. Използвайте настолни поставки за брошури, за да подредите търговската зона и да подпомогнете Вашите служители да продават повече.
  • пред обекта – ако сте подготвили Вашите ТОП предложения на отделна брошура – поставете стелаж за брошури пред входа, за да могат забързаните минувачи да вземат информация за дома.

Дисплеи за витрина като средство за насърчаване на Вашия бизнес

Кабелните дисплеи са един от най-ефективните начини за създаване на зашеметяваща и привличаща погледа витрина. Много хора ще се спрат да разгледат Вашите оферти и LAST MINUTE предложения, които след това може да се превърнат в поръчка. Не забравяйте да осветите добре витрината си вечер, за да може тя да работи 24 часа в денонощието си за Вас и Вашите продажби.

Във времето на интернет и силните он-лайн продажби, важно е да знаете, че офисите на туристическите агенции е нужно да създават сигурност и доверие за клиентите си. Помислете за анимацията при обслужване на един клиент – от момента на приближаване до обекта Ви, до неговото напускане – така ще гарантирате и последващи покупки.

Ако имате нужда от съвет по темата – регистрирайте се за безплатна консултация с нашият маркетингов експерт Мая Вълчева

Бъдете една крачка пред конкуренцията, като сте наясно с нуждите на Вашия обект! Добре планираната рекламна стратегия не само ще доведе до по-големи печалби, но в крайна сметка ще популяризирате Вашата марка.

Публикувано в Новини, Практически съвети с етикети , , , . Постоянна връзка.

Вашият коментар