Проектирайте иновативни и завладяващи знамена за Вашия бизнес!

Какво трябва да знаете за рекламните знамена

Първите флагове са били изработени още преди 5 000 години. Те са служели, за да покажат, че на дадено събитие присъстват определени личности или богове. По-късно флагът разширява сферата си на приложение и се превръща в задължителен елемент за обозначаване на войските. Към края на 15-ти и началото на 16-ти век корабите задължително вече плават под някакъв флаг. Знамето се превръща в изразител на национална принадлежност едва през 18-ти век.

В нашето съвремие рекламните знамена се оказаха един от най-ефектните начини за популяризиране на продукт, услуга или събитие. Не можете лесно да откъснете вниманието си от онези ярко оцветени знамена, раздвижени от повея на вятъра. Така че, ако сте собственик на фирма и имате специално събитие или нов продукт / услуга, които да популяризирате, трябва да обмислите използването на добре проектирани флагове за маркетинговата си кампания.

 

Предимства на рекламните флагове

  • устойчиви на външни условия и атмосферни влияния

  • забележими от далечно разстояние

  • леки конструкции от алуминий и фибро стъкло

  • здрав текстил с високо качество на изображението. Ние предлагаме един от най-здравите полиестери за нашите знамена. Това прави флаговете изключително устойчиви на разкъсване. Гарантира качеството в работата ни, като същевременно рекламирате бизнеса си по уникален и високо иновативен начин.

Предлагаме два различни стила рекламни флагове, но и двата придават страхотен външен вид. Имаме разнообразие от размери и различни бази. Важно е обаче да разберете разликите, преди да вземете решение за стила, който искате.

Флаг тип Крило – Вашето изображение ще е винаги видимо от всяка посока. Този модел знаме изисква подходяща основа при различни метеорологични условия.

Плажните флагове са предназначени за използване на открито, защото когато има порив на вятъра, това ще добави движение, като гарантира, че промоционалното Ви послание ще получи вниманието, което заслужава. Този модел може да се използва при всякакви метеорологични условия, дори дъжд или сняг, но трябва да бъде монтиран към подходящата база

Избор на подходяща база за рекламни знамена

Подобно на рекламните знамена, имаме и голям избор на основи. Някои от тях са направени специално за употреба на закрито, а други са по-тежки, предназначени за използване на открито. В зависимост от начина, по който искате да използвате флага си може да изберете някоя от следните основи: кръстосана основа, водна основа, метална основа и т.н.

Използването на флагове спестява много пари в сравнение с всяка друга реклама. Могат да бъдат използвани през следващите няколко години и това Ви помага да избегнете допълнителни разходи за рекламиране на бизнеса Ви.

Публикувано в Новини, Практически съвети с етикети , , , , , . Постоянна връзка.

Вашият коментар