Как да изберете банер стойка

През последните години банер стойките се превърнаха в предпочитани дисплеи за офиси и щандове за изложения. Комплексното им приложение ги прави важен аксесоар за всяко фирмено представяне динамична видимост, ефективност на разходите, повторна употреба, преносимост и леснота за сглобяване и разглобяване. През годините пазарът е наводнен със стойки за плакати, включително сгъваеми банер щандове, с различно качество и материали.

За да можете да се ориентирате лесно при покупка създадохме наша технология за оценка и сравнение на експо оборудване и банер стойки и му дадохме името Hi-Pos EXPERT.

Какво включва индекса? – разбира се, най-важните характеристики:

Лекота на Обслужване

Сложност на първоначален монтаж на плаката и последващо опъване и прибиране на визията.

Здравина и стабилност на стойката

Стабилност на стойката при опънат плакат и голям човекопоток, здравина и надеждност на елементи и сглобки

Дълготрайност на употреба

Колко дълго можете да разчитате на тази стойка. За колко разпъвания е подходяща.

HI-POS Expert

Обобщен индекс на полезност

И така, как да изберате най-добрата банер стойка, която ще отговаря на Вашите нужди?

1. Колко често ще се използва банера?
Помислете по отношение на общата продължителност на живота му (например еднократно събитие или няколко кампании за неопределен период от време). Също така, помислете колко често банерът ще бъде сглобен и разглобен, дали ще се показва на едно място за продължителен период от време или дали ще бъде преместван периодично. Тези съображения ще Ви помогнат да определите от какъв тип стойка имате нужда. Ако възнамерявате да показвате банер стойката на статично място или да го използвате за еднократно събитие, бюджетният банер може да има смисъл за инвестицията Ви. Ако обаче банерът Ви, ще трябва да бъде използван за дълъг период от време или ще бъде сглобен и разглобен често, може би трябва да изберете по-висококачествена стойка за банери.

2. На закрито или на открито?
Външните щандове за банери могат да се използват на закрито, но вътрешните щандове не са достатъчно издръжливи, за да издържат на вятъра и лошите метеорологични условия. Външните банер стойки/флаговете са проектирани да издържат на всякакви метеорологични условия и имат винил/текстил, който може да устои на графичното избледняване, дължащо се на излагане на слънце.

3. Какъв е най-добрият размер?
Ако използвате банер стойка за изложба на търговско изложение, ще трябва да знаете колко място ще имате в кабината си. Широките 80 и 100 см. Банер стойки са най-предпочитани за изложения. Чрез тях може да оптимизирате пространството си и да постигнете маркетингово присъствие. Каква височина е подходяща? – За да бъде видимо Вашето послание е добре да е позиционирано на височината на погледа на човек – приблизително на 160-170 см. от земята. Това е причината, стандартно да предлагаме стойки за плакати с височина 2 м.. За тези от Вас, които имат постери вариращи в размерите сме предвидили варианти с регулируема височина.

4. Колко често ще трябва да се променя визията?
Ако предвиждате постоянна промяна на маркетинговото си послание/визия, L банер стойка или някои модели Рол Банер, ще Ви свършат чудесна работа. Първоначалните разходи за тези щандове ще Ви позволят да променяте визията толкова често, колкото желаете и безпроблемно.

5. От какъв материал са изработени по-стабилните стойки?

Рол банерите са идеални за повторно използване, тъй като могат лесно да се транспортират и да се съхраняват, когато не се използват. Те са изработени от лек алуминий, който е устойчив на удари. Графиката обикновено се печата на винил или РР филм. При тези стойки е възможна продължителна повторна употреба, размбира се, ако се грижите правилно, което оправдава допълнителните разходи, надхвърлящи бюджетните банери.

6. Вид на стойката
Основната причина за избора на луксозен модел е естетиката. Ако е от голямо значение за Вас по какъв начин е представен имиджа на компанията, то тогава LUX банер стойката ще бъде най-добрият вариант за Вас. В крайна сметка най-лесният начин да изберете щанда за вас е да поискате експертен съвет от нашия търтовски отдел.

Ако все още не сте сигурни кой продукт е най-подходящ за Вас, моля, свържете се с нас за повече информация, за да получите офертата си днес!

Публикувано в Новини, Практически съвети с етикети , , , , , , . Постоянна връзка.

Вашият коментар