Използвате ли промоционални щандове за Вашите продажби?

Популяризирайте Вашите продукти и услуги с някои от промоционалните маси в Hi-pos.com!

Използвайте Демонстрационният щанд като платформа за представяне на Вашите продукти и взаимодействие с клиентите. Допълнете пространството, оформяйки фирмен кът чрез банер стойки – така ще подсилите марката и нейното представяне.

Промоционални катедри и маси

Съществуват различни модели маси и дисплеи, използвани при мобилните продажби и промоции. Често ги виждате на главната улица, в търговски центрове или супермаркети, придружени от нетърпелив търговски представител, който популяризира най-новите продукти и услуги от своята компания. Ако през лятото посетите Свети Влас ще видите такава маса на открито на самата Марина. Причината тези типове преносими дисплеи да са толкова разпространени е, че те въздействат. Преносимите промоциинални катедри имат възможност да присъстват на място, където са потенциалните Ви клиенти. Лесни за използване почти навсякъде, като позволяват само един човек да създаде ефективна площ за продажби.

Масите за промоции могат да бъдат обозначени с отпечатана рекламна визия и панел/хедър на лицевата част. Тези катедри се предлагат в различни размери и стилове за вътрешна и външна употреба.

Портативни промоционални Банер стойки и
Флагове

За да създадете максимално въздействие, банер стойки или
Флагове могат да съпровождат промоционалните Ви маси. Така ще увеличите визуалното си присъствие и подсилите марката. С оглед на преносимостта им са проектирани да са леки и лесни за сглобяване.

Банер стойката – най-добра за надеждна информация и гарантирана производителност.

Предимства:

  • голяма графична площ
  • свободно стояща
  • могат да бъдат разглобени и транспортирани без специални изисквания за транзит.
  • Стандартната банерна стойка може да се носи от един човек до и от събитие и е идеалния маркетингов инструмент.

  

Ефективни и икономични; Какво повече бихте могли да желаете?

Ние предлагаме всичко необходимо, за да създадете портативна площ за продажби, за маркетинг на нови продукти и услуги. Също така можем да предоставим дизайн на нова визия за всяка от Вашите промоции.

Извлечете максимума от рекламните си кампании! Поведете бизнеса си по път, с широк избор от мобилни аксесоари, с които можем да Ви помогнем да популяризирате Вашата компания и да генерирате продажби на всяко място – от търговски панаири до бензиностанции и защо не: директно на улицата.

Публикувано в Новини, Практически съвети с етикети , , , . Постоянна връзка.

Вашият коментар