Експлозия на цветове и форми

Стартираме нова рубрика „Вдъхновение“, за да коментираме заедно новостите и идеите, които се реализират в света. Вярваме, че няма невъзможни неща, има единствено ограничения в нашите разбирания. Надяваме се, че споделяйки световен опит ще разширим нашите хоризонти и ще бъдем смели в реализирането на нестандартни идеи. Както ще видите, независимо от обема и мощта на марката, помощните материали са едни и същи. 

Вдъхновяващо преживяване е всяко посещение в магазините на Световния магнат M&M /част от голямото семейство на MARS/. Ясна концепция за въздействие, експлозия на цветове, разнообразие и преживяване, винаги са залегнали в дизайна на Визуален Маркетинг на марката.

Обръщам внимание и на леката комуникация с клиента. Ясни послания, добре подбрани големини на шрифт и цифри, винаги на точните позиции. Всичко с една цел, да потопят клиентите си в света на M&M и да изградят преживяване, което гарантира лоялност към марката.

Представяме Ви кадри от края на 2016 г. от магазин на M&M в Лондон. Тaзи световно известна верига за бонбони възложи на творческия дизайнерски екип на Global Дисплей, разработване на дисплеи за нова функционална зона и ВМ концепция за техните магазини в цял свят.

Чрез използването на формите, цветовете и идентичността на марката като вдъхновение, дисплеите осигуряват място за съхранение, голяма площ за представяне на продукти, поставяне на манекени и всичко това гарнирано с модулна гъвкавост, за да се гарантира ефективност при различни групи стоки.

Силни смели цветове, комбинирани с твърди кръгови форми, включващи складово пространство и множество платформи в различни височини. Това дава възможност за бързо и лесно преконфигуриране, като елементи могат да се използват поотделно или в комбинация.

 

*Снимките са собственост на Global Design

Първия магазин на M&M/най-голямата верига магазини в света за бонбони/  извън Съединените щати, e открит през юни 2011 г. в Leicester Square в Лондон. Разположен на 35,000 кв. Фута (3,250m²).  Уникалния магазин се намира в сградата на хотел W Лондон, в сърцето на театралния район на Лондон, и е разположен на четири нива: партерния етаж, мецанин и две сутеренни нива.

 

*Използваните снимките са собственост на POMPEI C3 – автор и реализация на проекта
По ирония на съдбата, стилната сграда на W Hotel сега е по-известна в Лондон като „сградата на M&M“

Както ще видите, независимо от обема и мощта на марката, помощните материали са едни и същи. Плексигласови поставки за лист, стойки за етикети, PVC рамки. Бъдете свободни да експериментирате, а ние ще осигурим оборудването!

Публикувано в Вдъхновение, Новини, Практически съвети, Продукти, стелажи за магазини с етикети , . Постоянна връзка.

Вашият коментар