В точката на продажба при агенции за недвижими имоти

Всяка индустрия има специфика на предлагането, но независимо от всичко има едно основно правило: С клиента трябва да се говори, за да реализирате продажби.
Как можете да говорите на Вашите клиенти преди да стигнат до Вашия търговски персонал?
Тук идват на помощ рекламните послания и тяхното най-добро представяне.

В точката на продажба при агенции за недвижими имоти

Оптимизирайте ефективността на Вашия обект с нашите малки трикове и продукти.

  • Привлечете внимание

  • Предизвикайте информиран интерес

  • Оставете добро впечатление

    Office Exterior

Привлечете внимание: Гарантирайте вниманието на клиентите си още от тротоара: поставете табела на земята пред входа, разкажете за Вашите основни предимства и поканете клиентите да влязат.

В нашата гама ще намерите различни ценови решения за А борд и тротоарен стопер, можете да избирате между дървени и алуминиеви решения в зависимост от бюджета.

Предизвикайте информиран интерес: Преди да влезе Вашият клиент в офиса на агенцията за недвижими имоти, той ще бъде посрещнат от множество оферти още на витрината. Много е важно да подберете оферти от различни ценови нива и локации, подберете дисплей за витрина, който е най-оптимален за Вашите оферти, съобразете го с откритата площ и големината на витрината.

Колко е оптималния брой оферти за Вашата витрина? – зависи изцяло от целите, които си поставяте:

  • ако желаете да кажете на клиентите си, че при Вас ще намерят голямо разнообразие от оферти – обсипете витрините от край до край.
  • ако искате да представите на клиентите си акцентни предложения – тогава избягвайте да нареждате повече от 6-9 оферти, за да бъдат забелязани.

Оставете добро впечатление: След като влезе в обекта Вашият клиент, трябва да почувства сигурност, че е на правилното място. Направете Вашето лого герой във Вашия офис. Поставете го на главната стена, разкажете за Вашите основни предимства на имиджов плакат, изпънат елегантно на банер стойка, поставете брошури по бюрата на Вашия търговски персонал.

В допълнение поставете акценти на най-интересните предложения, за да могат клиентите Ви да мечтаят. Използвайте различни поставки за брошури и каталози, ЛЕД дисплеи на стойка и др. рамки и дисплеи.

Когато подготвяте имот за продажба или под наем бихте могли да се възползвате от нашите предложения за печат на ПВЦ и винил. Можем да поставим Вашето лого и да добавим надпис по Ваше изискване: ЗА ПРОДАЖБА или ПОД НАЕМ

В Hi-pos.com ще намерите голямо разнообразие от дисплеи за витрина, стелажи за брошури и каталози, LED табла, А бордове, стопери за тротоар и други средства, които ще Ви помогнат да извлечете максимума от Вашия бизнес от тротоара, през витрината до бюрото Ви.

Вижте как го правят по света:

 

Публикувано в Новини, Практически съвети, Съвети от експерта. Постоянна връзка.

Вашият коментар