Атрактивни щандове за изложения

Готовите се за изложение? Търсите нещо различно, но същевременно леко и лесно преносимо? Нямате време за оформяне на изложбеното пространство?

В Hi-pos.com специално за Вас сме разработили готови комплекти от изложбени щандове – стилни и ценово ефективни.

pop up щанд 2x4Основни критерии за нас са стабилност, високо качество на печатните визии, елегантно съчетание на модели и конструкции.

Изградени от Поп Ъп стени, готовите ни щандове за изложения са на модулен принцип, което ги прави гъвкави за употреба и с възможна промяна според изложбената площ и разположението на щанда. Лесната подмяна на визии и сгъваемите им конструкции гарантират многократна употреба и максимална възвращаемост на инвестицията.

Pop Up щандовете ни, са чудесно решение за хора, които нямат възможност да отделят много време, за да планират своя изложбен щанд.

След като сте определили размерът и местоположението на панаирния щанд – изберете от готовите ни решения или се свържете с нас, за да Ви предложим конструкция специално за Вас. Ще подберем от нашата гама експо дисплеи, Поп ъп стени и Pop Up маси, банер стойки и мобилни проспектери, за да представите бизнеса си по най-добрия начин.

Представяме Ви нашето предложение за Ъглов щанд за изложение 2Х4 м. Изграден от модулни Поп Ъп/ Pop Up/ системи с включен висококачествен печат на всички визии, 1 бр. флаг тип Перо с основа Кръст и пластична водна база за допълнителна стабилност, Поп Ъп масa, осветителни тела към стените.

Публикувано в Експо щанд, Новини, Продукти. Постоянна връзка.

Вашият коментар