Промоция Love Story!

В денят на виното и любовта сме Ви подготвили изкушаващо предложение. За Вашето рекламно послание и добрата Ви презентация представяме Нашите Hi-Pos валентинки – 2 продукта на много специална цена:

 3Рол банер стойка Black, е банер стойка със самонавиващо се рекламно пано от винил. Удобството при този вид рол банер стойка е възможността, медията да се прибира в основата и – елегантен черен алуминиев корпус. По този начин, рекламното пано се предпазва от увреждане по време на транспорт. Подсилена двойно залепваща лента държи плаката опънат и гарантира трудно разлепяне.

Рол банер стойка Black, предлаган единствено от Hi-pos е изработен изцяло от алуминий и захващането на рекламното пано в горната част става посредством специална подсилена двойно залепваща лепенка, гарантираща стабилност на захващане на плаката.

Двете крачета в основата, правят банер стойката още по-стабилна. А за удобството и практичността на рекламната стойка добавяме в комплеkта и транспортна чанта, с която ще пренасяте лесно рол банера, без да нараните или повредите елегaнтния му корпус.

X банер Подсилен – е лесна за употреба рекламна стойка за винил, подходяща за закрити помещения. Приложима при различни презентации, представяния и изложения. Предпочитана е като бюджетен вариант на рекламна банер стойка. Лесна подмяна на визия, лека конструкция и изключително опростено сглобяване са основните предимства на X банер Подсилен.

Рекламната стойка се сгъва на две части и опорните рамена се отделят от общата конструкция. Паното се захваща в долната и горната част посредством предварително поставени отвори с капси. X банер Подсилен, предлаган от Hi-Pos е изработен от алуминиеви тръби и пластични рамена с карбонови нишки. За Ваше удобство банер стойката е комплектована с транспортен сак.

Специалните цени ще важат до 18.03.2013 г.

Публикувано в Банери и стойки за плакати, Новини, Промоции. Постоянна връзка.

Вашият коментар