Банер стойка за всеки джоб!

Или Коя банер стойка е най-подходяща за Вас?

Когато търсите банер стойка, изборът е много труден, защото на пазара се предлагат толкова много варианти. Ние от hi-pos.com продаваме банер стойки ежедневено, знаем кои конструкции за къде са най–подходящи, какви са техните слаби места и можем да Ви консултираме в избора. Според нас, решението за покупка на банер стойка зависи от следните параметри:

  1. Размер на плаката – важно е да знаете колко голяма банер стойка Ви е необходима според мястото, където ще стои или спрямо рекламната визия. Ако вече имате готов плакат трябва да се съобразите с това дали има капси, джобове или е „чист“ винил. Ако има капси, които са в 4-те края на плаката, Вие можете да избирате само от гамата Х банер. Ако визията Ви е с предвидени джобове – можете да използвате банер стойка Банер Фикс. При отпечатан „чист“ винил – без капси или джобове, Вие имате най-големи възможности – можете да избирате от банер стойки тип Л Банер, Рол Банер, Деко Банер, Крос Банер.

Hi-pos съвет: Изберете първо стойката и след това отпечатайте визията! Бъдети сигурни, че тогава банер стойката ще стои изправена и стабилна, а визияте ще пасне на 100 %.

  1. Видимост на визията едностранна или двустранна – това зависи от планираното местоположение на банер стойката, от архитектурата на помещението и човекопотока. Имайте предвид, че задната страна на стойката не е удачно да се вижда.
  2. Повод, за който ще я използвате – в зависимост от Вашето събитие Вие можете да изберете по-луксозна стойка с изключителна визия или да направите компромис като изберете банер стойка с изгодна цена и отлично качество.

Hi-pos съвет: За по-изискани събития и офиси изберете рол банер. Алуминиевият корпус с различни форми и дизайн, стои елегантно, пести място, придава стабилност на плаката и гарантира перфекно изпъната визия.

  1. Честота на използване – колко често ще Ви се налага да използвате стойката – 5 – 10 пъти годишно или повече? Когато използвате по-малко от 5 пъти годишно банер стойка за плакат, можете спокойно да прибегнете до конструкция на стойката Х банер или ниския клас на L банер стойката. При честа употреба – над 5 пъти годишно заложете на по-стабилен и здрав банер, за да си гарантирате спокойствие.
  2. Честота на подмяна на плаката – ако често сменяте визията е добре да се ориентирате към банер стойки с лесна подмяна на визията – такива са конструкциите със снап профили Л банер, Крос Банер, Деко Банер. Когато визията е една и няма да се подменя често, Вие спокойно можете да се спрете на Рол Банер, тъй като стои стабилно и е с елегантен алуминиев корпус.

Hi-pos съвет: Ако изберете Рол Банер и Ви се наложи подмяна на визия – обадете ни се! Ние ще извършим тази услуга за Вас.

6. Бюджет – предлагаме банер стойки за всеки бюджет. В hi-pos.com можете да намерите стойки за плакати от 18,00 лв. до 360,00 лв. без ДДС.

Hi-pos съвет: Потърсете моделите Икономик! Ние от hi-pos.com гарантираме, че те са с най-добро качество и ниска цена.

Публикувано в Банери и стойки за плакати, Продукти с етикети , , , . Постоянна връзка.

Вашият коментар