Банер Стойка Директен Вносител?

Директен вносител или Независим Търговец?

H-pos избра модерната стратегия за бизнес – тази на независим търговец, за да предоставя на клиентите си независим от интереса на вносителя избор на продукти и услуги. Дали тази стратегия е най-печеливша?

Да, определено, нашите клиенти печелят, защото имат възможно най-големият избор без да се налага да работят с различни доставчици. И всичко това на възможно най-добра цена и гарантирани отстъпки на всяка покупка.

Ние продаваме продуктите на всички сериозни вносители в България и се стремим интересите на клиентите ни да са максимално защитени. Ние имаме свободата да подбираме продукти с доказано качество и при евентуален проблем или рекламация да го спрем от продажба.

Така hi-pos се превръща в гарант за клиентите си и най-добрият партньор на бизнеса.

Именно това ни прави различни и успели нашата свобода да защитаваме интересите на клиентите си. Екипът ни обича работата си, и работи с удоволствие – това си личи от стандартите на обслужване, които сме наложили и от многото лоялни и редовни клиенти.

Hi-pos събира на едно място продуктите на всички производители и вносители в България, допълва ги с продукти от Европа и Китай, за да Ви даде най-голяма възможност за избор. Без това да се отразява на цените. В същото време поддържаме отдел бизнес развитие, в който от една страна се разработват и произвеждат нови продукти, а от друга се контактува със силни международни партньори и се внасят артикули, които са нови за нашият пазар.

В България на пазара на банер стойки и оборудване за магазини и реклама съществуват несериозно голям набор от директни вносители, които предлагат непроверено качество и изгодни цени. В момента можете да откриете банер стойка на цена 12 лв. без ДДС от директен вносител и огромен набор от рол банери с крак, с два крака или пък със стабилна основа ………. Коя е Вашата Банер стойка? Коя банер стойка или стена за изложение ще е по-добра за Вашето събитие? Обадете ни се, консултирайте се с нас и решете сами!

Hi-pos е създаден с мисия да предлага свободен избор на аксесоари за реклама, които да Ви дават широко поле за изява – това обединява 2 аспекта – много продукти и разнообразие на цени, а това гарантира ефективно разпределен бюджет.

Независимостта и свободата на избор правят бизнеса на Hi-pos силен, а политиката към клиентите го прави предпочитан!

Като заключение ние от hi-pos искаме да благодарим на всички наши доставчици за коректността им към нас, за професионалният им подбор на продукти и спазването на добрата бизнес етика.

Ако Вие сте директен вносител и искате да продавате чрез най-добрият он-лайн магазин на пазара- свържете се с нас, за да обсъдим как можем да работим заедно.

Визираме само позициите от стойки за плакати, защото именно там в момента има най-голямо стълкновение от негарантирани вносители. Очаквайте в следващи материали предимствата ни и в другите групи продукти.

 

 

Публикувано в Банери и стойки за плакати, Бизнес с hi-pos.com, Пазаруване он-лайн с етикети , , . Постоянна връзка.

Коментарите са затворени.