Хайде на пазар!

Много често ни се случва да влезем в магазина само защото на вратата има плакат с шарен надпис “ПРОМОЦИЯ” или “САМО ДНЕС НА НАЙ-НИСКА ЦЕНА”. За секунди се озоваваме между стелажите и търсим регалите и витрините с далаверна цена. Търсим информация на етикетите, четем съсредоточено, дълго разглеждаме или пък се втурваме към витрината с най-голяма тълпа.

А, при нас не е така, нашите клиенти получават продукти според потребност и цена. Едни искат уникалност, а други универсалност и така от каталог на каталог ние от Hi-Pos търсим аналог и Ви казваме:

Забравете за старите етикети и писането на ръка! Елате при нас за да Ви дадем готово решение и предложение:

  • евтино – необходимо;
  • оригинално – функционално;
  • практично и удобно.
Ценови профил

Ценови профил

Първият вариант препоръчваме на клиентите, за които водещ фактор е цената. Те имат обект, който трябва да се преобрази според изискванията и нормите като се подновят ценовите профили и се добавят нови поставки за етикет. Ценовите профили са класическо решение за етикиране на дълга площ от регала (до 1.25 м.) и нареждане на картончета с височина до 40 мм.

Поставка за цена

Поставка за етикет

За продукти на витрините има икономично решение – поставки от вералит*, които може да бъдат с едностранна или двустранна визия,  тип пирамидка или табелка с L – форма.

Щипка за цена

Щипка за етикет

Оригинални и уникални са всички онези прозрачни  елементи с правоъгълни или кръгли форми, малки и големи щипки, иглички и раменца, от които се правят интересни стойки за етикет – с наклон напред или в страни, защипани за продукта или поставени до него придават допълнителна уникалност и екстравагантност.

Ценови етикет за кука

Ценови етикет за кука

За практично и удобно бих споделила, че е въпрос на специфика. Има клиенти, които предпочитат големи поставки, на които да изложат повече информация, такива които са наредили продуктите си на куки или в телен кош, в касети или на палет или пък такива, които имат топли и студени витрини, за които да се ползват ценови касети с лентички за текст и цифри. Ето затова клиентите на Hi-Pos не търсят, а намират!

* Вералитът е прозрачен материал, който е по-гъвкав от плексигласа и e на по-ниска цена.

Публикувано в Продукти, Стойки за цени с етикети , , , , , , , . Постоянна връзка.

Вашият коментар