Стойка за плакат, що е то ?

Ще участвате на изложение, ще стартирате промоционална кампания или провеждате  конференция … Функционални, компактни и лесни за пренасяне, банер стойките за плакати са идеалното  решение за Вас.

L banner

Банерите можете да поставите навсякъде, лесно да ги пренесете от едно място на друго в обекта или изложбената зала дори и в разгънат вид. Те заемат малко място и същевременно покриват голяма рекламна площ. Имат опростен и ненатрапчив дизайн на конструкцията. Освен това вниманието на клиентите се концентрира върху самото изображение и посланието, което носи, а не върху самия дисплей.  А колкото повече хора виждат вашето послание, толкова по-голям шанс имате да увеличите популярността си и продажбите.

 С L-банер вие избирате един от най-лесните и евтини начини да рекламирате в обекта или в изложбената зала. L-банерът има лека конструкция, идеално изпъваща плакат от винил или синтетична хартия, всички модели са комплектовани и с компактни леки сакове за пренасяне. Снап профилите в двата края на банера го правят много удобен за честа подмяна на визията!  Цените, в зависимост от размера, възможността за едностранна или двустранна визия, здравината на конструкцията и спецификата на модела варират от 22 лв. – 132 лв.

Рол БанерМного стилна и елегантна е конструкцията Рол Банер. Характерно за него е начинът за съхраняване на плаката – в алуминиевото тяло на банера постера се навива на специална ролка.  Удобен е за места с по-голям човекопоток, т.к. конструкцията му е прибрана – краката за стабилност са тънки,  в момента се предлагат и изключително устойчиви модели без крака.  С цени между 45 лв. и 450 лв. те са достъпни за всеки.

 Х-банери са най-лекия вид стойки. На стойност от 28,20 лв. до 48,00 лв. за брой  единичните банер стойки са бързо и лесно решение за реклама. Не ги препоръчваме при голям човекопоток, т.к. са изключително леки и понякога нестабилни.

Друг разпространен модел са стойките тип банерфикс. С елегантната си извита конструкция те са подходящи за декорация на вътрешни помещения. Визията се изпъва добре. Техен недостатък е по-голямото тегло и големия брой елементи за сглобяване. Едностранни или двустранни те могат да се изработят с дължини по желание на клиента. Цените им започват от 180 лв. и стигат до към 600 лв. при размер 3х2 м.

Ако разполагате с по-голяма площ можете да привлечете вниманието на посетителите с Експо стена. С дължина от 2 до 4 метра имате гарантирана видимост. Един от най-разпространените модели е системата тип Pop up. При размер 285 х 237 см., цената на Pop up e 1550 лв. Предлага много добра визуализация и дъговидната й форма придава неповторима елегантност.

Expo CENTRO SystemАко разполагате с по-голям бюджет можете да опитате с по-нестандартни форми и комбинации с модули за LCD монитори или да поръчате специална изработка съобразена с вашите нужди и желания. Ако пък искате да оптимизирате разходите си, спокойно можете да се сдобиете с  ескпо стена свързвайки няколко L-банера  чрез специални конектори.  Например бюджет от 324 лв. ще е достатъчен за стена 3 х 2 м.

Общото между всички модели  системи е, че са разглобяеми и се разпъват сравнително бързо и  лесно. Ако е необходимо можете да ги оборудвате допълнително с катедра и осветление.

Поставени в МОЛ, фоаето на хотела, изложбената зала или в точката на продажба и в комбинация с вярното послание стойките за плакати са вашият верен помощник за успешна реклама.

*Посочените в статията цени са актуални към датата на публикуване. Възможни са промени!

Публикувано в Банери и стойки за плакати, Пазаруване он-лайн, Продукти с етикети , , , , , , , . Постоянна връзка.

Вашият коментар