Рамка за плакат – коя да избера?

Рамка снап със заоблени ъгли„Опитахте ли най-новия вкус на вафли …“

„Запознайте се с новата услуга на …“

„Спечелете почивка на морето с …“

На разходка по магазините, пазаруване в супермаркета или посещение  в банковия офис … Те са там да ни посрещнат, да ни кажат най-новото, най-важното. Те са плакатите, а плакатите се слагат в рамки.

Алуминиеви или PVC, едностранни или двустранни, висящи от таван, монтирани към стена или приветстващи ни от витрината … рамките са навсякъде. Лесни за обслужване те са верен помощник на всеки решил да “каже“ нещо на минувачите и клиентите си.

Разнообразие от модели, цветове и размери рамки ще откриете при нас в www.hi-pos.com

С цени започващи от 1,90 лв., добро бюджетно решение за складове, магазини за хранителни стоки и супермаркети са PVC рамките. Предлагат се в стандартни размери от А6 до А1, широка цветова гама и разнообразие от аксесоари за окачване. Ако пък търсите нещо стилно и елегантно – изберете снап рамка.

Поставяне на плакат в Снап рамкаПрозрачен протектор ще защити плаката Ви от зацапване. Изработват се както в стандартни, така и с размери по желание на клиента. Когато поръчвате рамка с голям размер изберете и по-дебел профил, за да не се огъне конструкцията. В зависимост от размера, дебелината на профила, видимостта, наличието или не на опция за заключване и вида на ъглите (заоблени или под 45 градуса) те са на цени от 17,70 лв. до 201 лв. Изключително лесни за обслужване, с едно щракване на профила Вашият плакат си е намерил уютно местенце, за да се покаже на всеки посетител.

Стреч рамка за плакатУдачен вариант е също и пружинната алуминиева рамка стреч, при която плаката се защипва. Може да виси от тавана или да се монтира към витрина чрез вендузи с кукички. Цените им са достъпни за всеки – започват от 14,40 лв. и стигат до 22,80 лв. за размер А1.

Друго решение  за Вашата витрина са специалните системи за витрина съставени от прозрачни джобове за листи и окачващи елементи. Те са подходящи за туристически агенции, и агенции за недвижими имоти. Цените им варират от 20,28 лв. до към 670 лв. в зависимост от модела и броя на джобовете.

Ако пък сте ограничени в бюджета, а искате да съвместите финното с функционалното – изберете комплект профил за плакат. Удобството е лекотата на самите профили и липсата на ограничение за височина на плаката. Освен това се предлагат в разнообразни дължини за всяка нужда. С подходящия аксесоар за окачване, профилите могат да се монтират към стена, да висят от тавана или да украсят Вашата витрина.

A как да изберете подходящата рамка? Важното е да си отговорите на следните въпроси:

  • Kъде искате да окачите рамката?
  • Eдностранна или двустранна да е видимостта на постера/плаката?
  • За вътрешни или външни условия ще бъде рамката?
  • С какви финансови средства разполагате?
  • За какъв обект Ви е необходима рамката?

И ако след това все още не сте сигурни коя да изберете – ПИТАЙТЕ!!! – ние от Hi-pos с радост ще Ви дадем професионално мнение и съвет. Нашата цел е Вие да намерите най-оптималното за Вас и Вашия бизнес решение!

Публикувано в Mърчандайзинг, Пазаруване он-лайн, Практически съвети, Продукти, Рамки с етикети , , , , . Постоянна връзка.

Вашият коментар