Имате брошури – а къде ще ги сложите?

 

Настолна поставка за брошуриПоръчали сте в рекламната агенция да Ви отпечатат страхотни брошури и каталози. А къде ще ги сложите? Ще тупнете на масата една купчинка и ще гледате как се разбърква и разпилява, докато клиентите Ви смутено си взимат от там брошури и флаери … Разбира се, че не. Ние ще Ви предложим най-добрите решения за този случай.

Идеални за рецепцията в хотела и салона за красота, на гишето за билети, в офиса на туроператора или пък с Вас на изложение са поставките за брошури. Предлагат се на едно или няколко нива, могат да са настолни или за стена, за стандартни размери 1/3 А4, А5 и А4, но и с възможност за изработка по специално задание. Прозрачни, елегантни и компактни, те предлагат отлична видимост на Вашите рекламни материали.

Можете да допълните пространството и със стелаж за брошури или инфокатедра. В зависимост от Вашите нужди, стелажите могат да са с различен на брой и размер поставки, както и да са едностранни или двустранни. За тези от Вас, които често пътуват и участват на презентации и изложения, има сгъваеми модели снабдени с компактни транспортни чанти.

Ако искате да привлечете вниманието на клиентите си, можете да поставите във фоаето или на входа пред офиса комбиниран дисплей с рамка за плакат и поставки за брошури и каталози. Стабилните основи на тези модели Ви гарантират, че няма да се съборят лесно на места с голям човекопоток. Така ще посрещате клиентите си като им съобщавате за най-новото и най-важното, а те ще се чувстват обгрижени и важни за Вас.

Идентичността си можете да подчертаете като брандирате поставките или стелажите с Вашето фирмено лого.

Рекламните материали са създадени, за да Ви представят пред клиентите Ви. Направете го практично и ефектно. Потърсете ни на www.hi-pos.com и ние ще Ви помогнем!

Публикувано в Поставки и стелажи за брошури, Продукти, Рамки с етикети , , , , , , . Постоянна връзка.

Вашият коментар