Защо създадохме Hi Pos.com?

Поставяйки основите на стабилно партньорство, основано на доверие и коректност искам да Ви разкажа защо създадохме hi-pos.com.

Екипът ни се занимава с реклама от 15 години. Сблъсквали сме се с много производители на оборудване, които не си вършат работата както трябва – поръчваш нещо, крайното изделие изобщо не отговаря на поръчката, но след като е извършено плащане…. клиента е виновен и разбира се вината винаги е финансова. А когато управляваш чужди пари е страшно неприятно. Много често, когато се обадиш за проблем със стоката първите коментари са: Вие сигурни ли сте, че сте сглобили правилно стойката? Ами..вероятно като сте я сглобявали сте я развалили и следва ходене по мъките – разправии, злобни коментари и т.н.

Предполагам, че всеки от Вас се е сблъсквал с подобни проблеми…

Ето за това направихме Hi-pos.com, за да създадем една среда на бизнес, в която клиента има право. В която професионализмът е от първостепенно значение, в която най-важно е клиента да получи най-подходящия за него продукт на оптимална цена, без евтини трикове за разпродаване на застояла стока. 

Преминали сме през много етапи от развитието на рекламния бранш, за да стигнем до момента когато рекламата вече не е единствено изкуство, а се възприема като инструмент. Инструмент за комуникация с клиентите, за увеличаване на продажбите и т.н. В България в момента има голям брой ефективно работещи рекламни агенции и маркетингови отдели на фирми. HI-pos.com е предназначен и за тях – за професионалистите с креативни идеи, които търсят лесните решения. Ние събираме продукти, произвеждани в цяла Европа, за да могат нашите клиенти да намерят бързо и срещу малко пари оборудването, което най-добре ще представи идеята и най-вече продукта.

Нашето мото е: С нас се работи лесно! – ние сме усмихнати млади хора, които обичат работата си и я работят с удоволствие. Нашите продуктови мениджъри имат опит в подбора на продукти и осигуряване на оптимално логистично решение. Ние знаем как да защитаваме Вашия интерес пред доставчици и производители. Така до Вас достига ЛЕСНО Вашето решение. И оставяме на Вас да творите и реализирате идеите си.

Какво ще намерите при нас: Рамки PVC, Рамки Снап и Стреч, Банери и Стойки за плакати, Системи за охрана в търговски обекти, Системи за насипни храни, Стойки за етикети, Ценови профили, Оборудване за промоции,  Стойки и стелажи за брошури флаери и каталози, Инфо дисплеи и табели, Изделия от плексиглас /урни, поставки за меню, стойки за етикети и др. поставки за продукти/, Сувенири и Декорации, и специална селекция специализирани почистващи препарати, произведени в Германия специално за Хай Пос!

Публикувано в Банери и стойки за плакати, Лично обръщение, Поставки и стелажи за брошури, Продукти, Рамки с етикети , , , , , , . Постоянна връзка.

Вашият коментар