Защо са ни нужни?

Ако бързаме за среща, търсим най-краткия път,

Ако се страхуваме, че ще изтървем влака, си хващаме такси,

Ако сме гладни се оглеждаме за ресторант или заведение,

Ако изгубим пътя ни е нужна табела за ориентир …

Списъкът е дълъг  и нека сложим точка тук,  тъй като има много начини да кажем това, което искаме, достатъчно е да изберем подходящата информация и средство за реализиция.

Затова някои заведения са пълни с клиенти, а от тротоара се чете “ОБЕДНО МЕНЮ”.  Има компании, които продават “ЕВТИНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ”, а пред някои хотели дори няма свободни паркинг места.  И всичко е толкова просто:

А борд с черна дъска

Ресторантът е пълен, защото на черната дъска на ПВЦ стопера отвън сервитьора четливо е изписал най-атрактивните летни гозби за деня;

Компанията за самолетни билети е направила в

Елегантна информационна стойка А4

А4 рекламното си послание и го е сложила в алуминиев информационнен дисплей, а в джоб а отпред е пъхнала брошурите за изпът;

Хотелът е сложил  метална табела “No parking!” или паважна стойка с водна база върху свободните паркинг места така, че да не се мести лесно с една ръка.

Но Вашия случай може да бъде друг затова ние от  Hi-Pos сме тук  с нашите предложения, а Вие преценете дали са мечтаните Ваши решения:

Инфо табло

Металната табела се вижда отдалече ако е монтирана вертикано на стълб или на стена,  информацията е кратка, има ярка боя и се чете лесно, без да ни  “отвлече”.

Голямото инфо табло и висящи табели ни упътват  да стигнем до лекаря или офиса на горния етаж, когато са в близост до входа и асансьора, а на вратата отпред има табелка с име на човек.

Инфо дисплей

Двустранните “А” бордове с фирмено лого и широки крака, ни водят към любимия щанд в МОЛ-а като стоят  стабилно в коридора и не пречат на някой разсеян клиент.

Вместо финал, всеки инфодисплей, може да рекламира и презентира без да има втори шанс за първо впечатление.

Публикувано в Инфо дисплеи, Продукти с етикети , , , , , . Постоянна връзка.

Вашият коментар