Pop Up стени за изложения

Маркетинг специалистите съветват да бъдете близо до своите клиенти, да говорите с тях и да чуете тяхното мнение. Най-добре тази комуникация се получава, когато прекрачите границите на Вашите офиси и излезете навън при клиентите си – на изложения, на представяния, промоции и търговски корнери. В hi-pos.com сме подбрали продуктова гама, която ще Ви помогне да представите бизнеса си по възможно най-ефективния начин.

Надяваме се, че нашите съвети ще са Ви полезни, за да изберете най-доброто за Вашите цели и критерии.

Кога да купите PopUp стена?

  • Когато искате за кратко време да разпънете рекламна визия с големина над 2х2 м.
  • Когато искате конструкция удобна за пренасяне и тежаща около 50 кг.
  • Когато искате да ходите с готов щанд на международни изложения
  • Когато имате изисквания как да изглежда и да се съхранява визията Ви
  • Когато търсите възможност за бърза и лесна подмяна на рекламния плакат

MALLЧесто се използват за изложения, панаири, специални събития и промоции, можете да ги видите в МОЛ, в супермаркет, на летища и гари, в конферентни зали, фоайета на кина, музеи и др. обществени сгради.

Задължително е да се използват на закрити пространства!
magazinЗащо да използвате PopUp щанд?
Pop Up стени за изложения са едни от най-широко разпространените дисплеи за реклама в цял свят. Кое ги прави толкова популярни? Как могат да повишат маркетинговият ви потенциал?

  • Висока степен на въздействие
    Въпреки, че е сравнително малка и лека за носене, изложбената стена PopUp, веднъж сглобена, се превръща в ефектна стена за представяне. Когато пространството, където ще бъде разположена, предполага човекопоток от към лицето и гърба на Вашата стена, бихте могли да поръчате ПопЪп изложбен щанд с двустранна визия!
  • Дълготрайност
    Рекламната визия е отпечатана на специални ПВЦ плаки с плътност и гъвкавост, които я защитават от намачкване. Стената тип POP UP е здраво съоръжение и Вие можете да го ползвате дълго време, като единствено подменяте рекламните пана към нея. Подмяната става лесно и не изисква специални умения.
  • Индивидуалност
    Не се ограничавайте от формата и размера! Хубавото при ПопЪп стените е, че могат да се свързват по между си и да получавате уникални форми и щандове по Вашите изисквания. Тъй като са съставени от еднакви по размер панели, в тях могат да се вграждат рафтове и да превърнете Вашата стена във витрина с фокус – Вашият продукт! Рафтовете не са включени към стандартните POP UP стени, но погледнете нашите предложения за готови щандове и комплекти!

Ако търсите индивидуалност за Вашия щанд – ние ще Ви предложим решение – обадете ни се!

Какво трябва да знаете за POP UP стените?

Сглобяване: Представям Ви сглобяване на една от нашите стени. В тази анимация е показано как излиза от текстилния сак, как се разпъва, къде се поставят магнитните ленти и след това самата визия на панели.

montaj-pp-33c_w_4

 

Ако имате въпроси – Обадете ни се!
Закрепване на визията: 
kompaktПлат с велкро ленти – икономичен вариант, който има едно основно предимство – визията се печата цяла, стената се изпъва добре и получавате рекламен плакат, който не е разделен на отделни пана. Възможно е велкро лентите да не се залепят както трябва в началото и тогава ще се наложи повторен монтаж или визията ще стои с леки чупки.
ekspo_stenaПана с магнитни ленти – По-скъп вариант, с по-добра визия на самия печат, монтират магнитни ленти върху стената и върху ПВЦ пана с ширина 1 м., долепят се плътно една до друга и рекламната визия изглежда цяла, въпреки физическото разделение. Елиминира се възможността от намачкване, както е при плата с велкро ленти. Паната се съхраняват добре в текстилната чанта към самата стена.

Какви са размерите?

3 х 3

4 × 3

Дали тези цифри са размерите? Често срещано погрешно схващане е, че посочените по-горе числа се отнасят до размера им в метри. Това всъщност показва броя квадрати в една конструкция. Размерите при нас за изписани в скоби, за Ваше улеснение.
Форми стени за изложения ПОП ЪП

Предлагат се основно 2 форми стени – права и извита. Вие можете да изберете, кой вариант е по-подходящ за Вашия щанд.

Като допълнение, ние в hi-pos.com предлагаме Pop Up кула с височина 230 см. и поп ъп маси в два размера – така Вашите щандове могат да получат завършен вид.

Пожелаваме Ви успешни покупки!

Публикувано в Експо щанд, Новини, Продукти с етикети , , , , . Постоянна връзка.

Вашият коментар